oZone in 4 stappen

Wil je als bedrijf systematisch aan de slag met inwerken medewerkers, werkinstructies of leermodules voor jouw vakmensen? In oZone vind je modules gericht op de metaalbewerking, metalektro/grootmetaal en installatietechniek.

oZone is een online leeromgeving, ontwikkeld voor en door technische bedrijven. Op dit digitale platform vind je basis-leerstof die je direct kunt inzetten voor het inwerken, trainen, ontwikkelen en laten groeien van (nieuwe)medewerkers. Daarnaast maak je in oZone ook gemakkelijk eigen leermodules, zodat deze helemaal zijn afgestemd op de processen en functies binnen jouw organisatie.

Voor wie?
Voor bedrijven die een goede leercultuur willen ontwikkelen en een gericht intern leerplan willen maken met informeel leren op de werkplek, structurele leerlijnen en goede (in)werkinstructies.

Hoe?
Online cursus in combinatie met een fysieke ‘Leren van elkaar kring’ over informeel leren, e-learning en werkplekleren. We gaan aan de slag met behulp van het kennismanagement platform oZone en maken gebruik van de tools vanuit de landelijke pilot www.werkpleklerenindetechniek.nl. Aan dit programma van Techniekcoalitie Brabant kunnen maximaal 12 personen deelnemen.

Het aanbod

  • 4 Online bijeenkomsten oZone; training voor coördinatoren en auteurs binnen bedrijven. Aan het eind van deze training hebben de deelnemers een eigen leerplan via oZone opgezet.
  • Deelname is kosteloos voor bedrijven die  aangesloten zijn op het oZone platform. Leden van OOM en A+O kunnen zich kosteloos aansluiten op het platform.
  • 3 Fysieke bijeenkomsten met alle deelnemers om ‘van elkaar te leren’ onder begeleiding van een tweetal didactische specialisten en met gebruikmaking van tools van werkpleklerenindetechniek.nl.
  • Ondersteuning vanuit externe deskundigheid in de vorm van een ‘strippenkaart’. Per bedrijf maximaal 20 uur advies op maat voor een verdiepingsvraag.
  • Advisering over de inzet van mogelijke regelingen ten behoeve van persoonlijke ontwikkelbudgetten voor medewerkers (in samenwerking met de onderwijsfondsen).
  • Handig en praktisch naslagwerk met ervaringen en een stappenplan.
  • Aanvullend op de e-learning modules van oZone inzicht in de tools en tips van werkpleklerenindetechniek.nl

Planning traject oZone
Het traject start in het voorjaar van 2022.

Enthousiast geworden? Voltooi je aanmelding via de button hieronder.

MELD JE HIER AAN