E-learning op de werkvloer

Slim overdragen van kennis voor wie toekomstproof wil zijn!

Wil je als bedrijf systematisch aan de slag met inwerken medewerkers, werkinstructies of leermodules voor jouw vakmensen? oZone is een online kennismanagement platform en digitale leeromgeving ontwikkeld voor en door technische bedrijven uit de metaalbewerking, metalektro/grootmetaal en installatietechniek.

Voor wie?

Voor technische bedrijven die een goede leercultuur willen ontwikkelen en een gericht intern leerplan willen maken met informeel leren op de werkplek. Je zet oZone kosteloos in om het inwerken, leren, trainen en ontwikkelen van medewerkers te managen. Zo kan je gemakkelijk eigen leermodules toevoegen, waardoor deze helemaal afgestemd zijn op de processen en functies binnen jouw organisatie. Of je maakt direct gebruik van de basisleerstof die je op het platform vindt.

Hoe?

Via een online cursus in combinatie met een fysieke ‘Leren van elkaar kring’ over informeel leren, e-learning en werkplekleren. Je gaat aan de slag met behulp van het kennismanagementplatform oZone en maakt gebruik van de tools vanuit de landelijke pilot www.werkpleklerenindetechniek.nl. Aan dit programma van Techniekcoalitie Brabant kunnen maximaal 12 personen deelnemen.

Aanbod

  • 4 online bijeenkomsten oZone: training voor coƶrdinatoren en auteurs binnen bedrijven. Aan het eind van deze training hebben de deelnemers een eigen leerplan via oZone opgezet.
  • 3 fysieke bijeenkomsten met alle deelnemers om ā€˜van elkaar te lerenā€™ onder begeleiding van een tweetal didactische specialisten en met gebruikmaking van tools van werkpleklerenindetechniek.nl.
  • Ondersteuning vanuit externe deskundigheid in de vorm van een ā€˜strippenkaartā€™. Per bedrijf maximaal 20 uur advies op maat voor een verdiepingsvraag.
  • Advies over de inzet van mogelijke regelingen ten behoeve van persoonlijke ontwikkelbudgetten voor medewerkers (in samenwerking met de onderwijsfondsen).
  • Handig en praktisch naslagwerk met ervaringen en een stappenplan.
  • Aanvullend op de e-learning modules van oZone inzicht in de tools en tips vanĀ werkpleklerenindetechniek.nl

Kosten

Deelname is kosteloos voor bedrijven die aangesloten zijn op het oZone platform. Leden van OOM en A+O kunnen kosteloos aansluiten op het platform.

Aanmelden

Enthousiast geworden? Voltooi je aanmelding via de button hieronder.

MELD JE HIER AAN

Techniekcoalitie breidt uit!

We hebben goed nieuws! We breiden het werkgebied van Techniekcoalitie uit naar heel Brabant. Ook gaan we nu binnen de techniek aan de slag met de bouw. Met ondersteuning vanuit de provincie Noord-Brabant blijven we bouwen aan een sterke technieksector. Door te investeren in blijvende ontwikkeling van ondernemers, hun medewerkers en werkzoekenden.