Vacatures

Bekijk alle technische vacatures in Brabant.

Interessant voor jouw bedrijf?

Innovatietraject

Wil jij kosteloos ondersteuning bij het vormgeven of uitvoeren van een ontwikkelplan, zodat jouw bedrijf en medewerkers klaar zijn voor de toekomst? Bekijk alle mogelijkheden.

Lees verder »

oZone in 4 stappen

Wil je als bedrijf systematisch aan de slag met inwerken medewerkers, werkinstructies of leermodules voor jouw vakmensen?  In oZone vind je modules gericht op de

Lees verder »

Ervaringsverhalen & Nieuws

Van techneut naar ondernemer

Samen begonnen ze als techneuten op de werkvloer: Bart Koolen en Jeroen Maas, eigenaren van Komatech Machinebouw. Inmiddels hebben ze zes man in dienst, werken ze met zzp’ers en blijft de vraag naar werk groeien. “Dan heb je ineens écht een onderneming. Maar, wat nu?”

Lees verder »

Terug ’thuis’ in de techniek

Het tekort aan vakmensen binnen de techniek is groot. Er is niet één oplossing. Zij-instroom kan bedrijven een mooie kans bieden. Zo keert Cemal na vele jaren terug naar zijn ‘eerste liefde’: de techniek.

Lees verder »

Techniekcoalitie breidt uit!

We hebben goed nieuws! We breiden het werkgebied van Techniekcoalitie uit naar heel Brabant. Ook gaan we nu binnen de techniek aan de slag met de bouw. Met ondersteuning vanuit de provincie Noord-Brabant blijven we bouwen aan een sterke technieksector. Door te investeren in blijvende ontwikkeling van ondernemers, hun medewerkers en werkzoekenden.