Samen de ontwikkeling van mens en techniek in beweging brengen.

Disclaimer

Wij hebben de tekst van deze website zeer zorgvuldig samengesteld. Toch bestaat de mogelijkheid dat bepaalde informatie onvolledig of achterhaald is op het moment van lezen. Techniekcoalitie Brabant is niet aansprakelijk voor de gevolgen van het gebruik van de informatie op deze website.

Hetzelfde geldt voor informatie van derden die door verwijzingen op deze website gevonden wordt. Techniekcoalitie Brabant heeft geen controle over bronnen van derden en is daarom niet verantwoordelijk voor de nauwkeurigheid of juistheid van de informatie daarvan.

© 2021 Techniekcoalitie Brabant. Op de teksten van deze website is het auteursrecht van toepassing. Niets ervan mag worden verveelvoudigd of gewijzigd zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Techniekcoalitie Brabant.

Techniekcoalitie breidt uit!

We hebben goed nieuws! We breiden het werkgebied van Techniekcoalitie uit naar heel Brabant. Ook gaan we nu binnen de techniek aan de slag met de bouw. Met ondersteuning vanuit de provincie Noord-Brabant blijven we bouwen aan een sterke technieksector. Door te investeren in blijvende ontwikkeling van ondernemers, hun medewerkers en werkzoekenden.