Digitaal leermanagementsysteem op de werkvloer

Slim overdragen van kennis voor wie toekomstproof wil zijn!

Hoe train ik onze mensen op de juiste manier, zodat hun kennis up to date is? Hoe werken wij onze nieuwe medewerkers goed en snel in? Hoe blijft de kennis van onze vakmensen in ons bedrijf?

Hoe werkt Digitaal leermanagementsysteem bij jou op de werkvloer?

Zet in op de ontwikkeling van jouw medewerkers. Houd belangrijke kennis vast en vergroot technisch vakmanschap binnen je bedrijf. Hoe doe je dit? Met oZone: een gebruiksvriendelijk online leerplatform op de werkvloer. Speciaal ontwikkeld voor én door technische bedrijven.

 • Ontwikkel én houd kennis vast
  Kies uit ruim 450 bestaande Digitaal leermanagementsysteemmodules die bij jouw medewerkers of bedrijf passen. Of maak zelf modules op maat. Vergroot zo specifieke technische kennis die nodig is voor jouw bedrijf.
 • Stimuleer laagdrempelig leren
  Door bondige, visuele uitleg leren jouw medewerkers op een praktische, toegankelijk manier over een onderwerp naar keuze. Zo worden ze nog beter in hun vak.
 • Maak een overzichtelijk opleidingsplan
  Ontwikkel je eigen leerpaden of een compleet opleidingstraject op maat, met hulp van de oZone-adviseurs. Zo begeleid en volg je het hele leerproces van jouw medewerkers.
 • Werk nieuwe medewerkers snel in
  Gebruik de kant-en-klare lesstof of het eigen ontwikkelde opleidingsmateriaal voor het inwerktraject. Om zo snel en efficiënt nieuwe medewerkers op te leiden vóór en tijdens hun eerste werkdagen.

Krijg advies over online leren

Ontvang vanuit Techniekcoalitie Brabant een ‘strippenkaart’ voor maximaal 20 uur kosteloos advies. Samen met onze vakkundige adviseur ga je aan de slag om jouw leervraag verder uit te werken.

Nieuwsgierig?

Speciaal voor technische bedrijven in Brabant biedt Techniekcoalitie Brabant extra ondersteuning op maat. Benieuwd welke mogelijkheden het beste bij jouw bedrijf passen? Vraag vrijblijvend een persoonlijk gesprek aan.

Wil je weten wat oZone precies inhoudt? En wat het leerplatform voor jouw bedrijf kan betekenen? Ontdek het in een compacte online demo.

Deelname

Gebruik van de online leeromgeving is kosteloos als jouw organisatie is aangesloten bij A+O of OOM. Werk je bij een ander technisch bedrijf? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden of meld je direct aan.

Let op! Wees er snel bij, we hebben namelijk maar 30 strippenkaarten te vergeven.

MELD JE HIER AAN