En door!

Onze eerste periode van de Brabant Brede Techniekcoalitie loopt op 30 juni 2024 af, en wat een geweldige reis was het! Tijd om even stil te staan en terug te blikken op onze gezamenlijke avonturen en successen.

We hebben samen bergen verzet! Bedrijven ondersteunen, onze naam bekend maken en ons netwerk uitbreiden – het was een dynamisch jaar. Wist je dat we deze nieuwsbrief nu naar ruim 750  adressen versturen? Dat we in meer dan 50 technische verbanden actief zijn? En dat we ruim 800 volgers op LinkedIn hebben?

Hier zijn nog wat hoogtepunten:

  • Ruim 100 innovatietrajecten bij bedrijven uitgevoerd.
  • 45 innovatie quickscans afgerond.
  • 25 bedrijven geholpen met digitaal leren.
  • Meer dan 60 zij-instromers in de branche begeleid.
  • Ruim 60 Hybride Techniekopleiders opgeleid.

En dat is nog maar het begin! We zijn ook trots op de lancering van onze website ‘Jouw Stap in de Techniek’. En terwijl we blijven sleutelen aan onze ‘Marktplaats’ voor Hybride Techniekopleiders en de digitale opleidingscatalogus, weten we dat we nog niet klaar zijn.

Daarom hebben we een vervolgaanvraag ingediend bij de Provincie Noord-Brabant en staan we te popelen om Techniekcoalitie 2.0 te lanceren. De afgelopen tijd hebben we ook benut om naar onszelf te kijken: wat ging er goed, wat kan beter, en waar leggen we onze focus de komende tijd op?

Achter de schermen zijn we druk bezig met de plannen voor de toekomst. Deze zomer gaan we alles verder uitwerken, zodat we eind augustus weer spannende updates kunnen delen over ons programma, onze doelen en ambities!

Dit is alleen mogelijk door de mooie regionale samenwerking met al onze samenwerkingspartners.

Tot de volgende…