x
Podcast banner

Beluister nu de nieuwste aflevering van onze podcast 'Ondernemerschap in de techniek'!

Hybride
techniekopleider

Voor medewerkers

Breng talent verder

Als vakman of -vrouw ben jij dé persoon om de (toekomstige) vakmensen op te leiden en te enthousiasmeren. Als hybride techniekopleider leer je jouw kennis en ervaring deelt vakcollega’s en jongeren. Zo draag je bij aan hun ontwikkeling.

Je combineert je huidige baan met af en toe lesgeven binnen je bedrijf of op school. Of je geeft uitleg op open dagen. Je verzorgt trainingen met jouw eigen ontwikkelde lesmateriaal, onderhoudt contacten met scholen en haalt nieuwe kennis binnen voor het bedrijf. Dat maakt jouw werk afwisselend. Daar profiteert ook je werkgever van. Als hybride techniekopleider ben je niet alleen ambassadeur voor de techniek, maar ook voor jouw bedrijf en de branche.

Spreekt dit jou aan?

“Zo'n groei in mijn persoonlijke ontwikkeling had ik niet verwacht." - Twan de Kort, deelnemer Hybride techniekopleider

Wat heb je er zelf aan?

Wat heeft jouw werkgever eraan?

Nieuw: Basiscursus Techniekopleider

Naast de cursus Hybride techniekopleider biedt Techniekcoalitie Brabant nu ook de Basiscursus Techniekopleider aan. In slechts drie maanden leer je hoe je jouw technische kennis en vaardigheden overdraagt. Om zo anderen te begeleiden in hun vak. Je volgt vier groepsbijeenkomsten, brengt een leerbezoek aan een school of in jouw bedrijf en ontvangt persoonlijk advies aan het einde van de cursus. 

 

Voorlichtingsbijeenkomsten

Wil je weten wat de cursus hybride techniekopleider voor jou kan betekenen? Kom dan naar een van onze voorlichtingsbijeenkomsten:

  • Woensdag 4 september 2024: 19.00 – 20.30 uur | ROC Tilburg
  •  
  • Voorlichting(en) op verzoek: per bedrijf, in groepsverband of individueel

Interesse?

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met projectleider Carla Schrooyen (06 -12059956) of Techniekcoalitie Brabant via info@techniekcoalitiebrabant.nl.

Of meld je direct aan via onderstaande link.

Lees verhalen van andere deelnemers

Traject hybride techniekopleider 2023 van start

Met volle aandacht bij de les. Zo begonnen 18 technische vakmensen op donderdag 5 oktober 2023 aan hun eerste cursusavond van het traject ‘hybride techniekopleider’. Het komende jaar leren zij hoe ze hun praktijkkennis en -ervaring kunnen overdragen aan hun (toekomstige) techniekcollega’s.

Lees verder »