Innovatietraject

Blijf innoveren en word toekomstproof

Wil je jouw team en bedrijf in beweging brengen? Met het innovatietraject krijg je kosteloos advies en ondersteuning om jouw bedrijf en medewerkers klaar te maken voor de toekomst. Krijg meer voor elkaar krijgen met je team en bedrijf!

Wil je:

  • slimmer werken en leren met je bedrijf en medewerkers?
  • een scherpe focus voor je bedrijf en je team?
  • competenties van je medewerkers verder ontwikkelen?
  • een aantrekkelijke werkgever blijven?
  • waardevolle inzichten in waar je als organisatie staat, van merkpersoonlijkheid tot klantbehoeften?
  • oftewel toekomstbestendig zijn voor nieuwe ontwikkelingen?

Met het innovatietraject ga je hierin samen stappen zetten.

Stap 1: Quickscan

Je start met een laagdrempelige quickscan. Zo weet je waar je als organisatie staat. Dit inzicht is het startpunt van groei en verandering of een bevestiging van je ingezette koers. Je vult als directeur en/of medewerkers de vragenlijst in. Hierna ontvang je een rapport met een analyse en korte persoonlijke terugkoppeling.

Zo heb je waardevolle informatie over bijvoorbeeld klantbehoeften, merkpersoonlijkheid en duurzaamheid. Je ontvangt ook een voorstel met welke specialist goed past bij je profiel en vraag. Zo kan je een goede keuze maken voor de juiste begeleiding.

Meer weten over de quickscan? Raadpleeg dan onze flyer via de button ‘Quickscan’ onder aan deze pagina, of klik HIERWeet jij al precies waar jij als bedrijf staat? Dan kun je onze quickscan overslaan en direct starten met het innovatietraject.

Stap 2: Innovatietraject

 

Je kiest één van de specialisten en een of meer thema’s waarmee je aan de slag gaat in een 40-uurs innovatietraject. Vooraf bepaal je samen de focus. Afhankelijk van de vraag werk je met je team aan jullie ontwikkeling, van leiderschap tot competenties en samenwerking op de werkvloer. Deze begeleiding kan zowel strategisch als praktisch zijn. Zo bouw je samen aan een sterk bedrijf. 

Stap 3: Resultaat

 

Je hebt samen je bedrijf en team in beweging gezet. Je hebt grote stappen gemaakt in het ontwikkelen van medewerkers en jouw bedrijf. Innoveren behoort meer tot de dagelijkse routine. Je hebt nu inzicht en bent je bewust hoe jullie ook met nieuwe uitdagingen om kunnen gaan.

Unieke samenwerking en aanbod

Techniekcoalitie biedt jou:

  • Een breed en warm netwerk die alle kennis en ervaring in huis heeft om technische bedrijven te helpen bij hun ontwikkeling en te innoveren.
  • Begeleiding die bij jullie vraag en bedrijf past.
  • Een kosteloos innovatietraject.

Zo maken we samen grote stappen om jouw bedrijf te laten innoveren.

Dit innovatietraject is voor bedrijven die werkzaam zijn in de bouw, installatie, metalektro en metaal in Noord-Brabant. Je bent lid van Bouwend Nederland, Koninklijke Metaalunie, FME of Techniek Nederland en/of je draagt af aan een van de ontwikkelings- en opleidingsfondsen OOM, A+O Metalektro of Wij Techniek.

Starten?

Wil je ook een frisse blik van buiten? Of alles weten over de quickscan? Raadpleeg dan onderstaande button. Direct aanmelden met of zonder quickscan? Doen! Heb je nog vragen? Stel deze aan de bedrijvenbezoeker of neem contact op met Techniekcoalitie Brabant.

Belangrijk! In verband met het huidige subsidieprogramma wat op 1 juli a.s. afloopt, is het nog mogelijk om tot 15 mei 2024 een traject in te dienen, mits deze voor 15 juni 2024 afgerond kan worden. 

De smaak te pakken?

Heb jij al gebruik gemaakt van een innovatietraject via ons en proeft het naar meer? Dan kun je je vanaf nu aanmelden voor jawel… een tweede innovatietraject. Want waarom vaart minderen, wanneer je lekker op weg bent? 

Meld je aan via onderstaande button om het volgende vraagstuk samen met één van onze adviespartners beet te pakken!