Jouwstapintechniek.nl is online

Op donderdag, 2 november was het zover! De website jouwstapintechniek.nl werd gelanceerd: een online ontmoetingsplek voor zowel overstapper als werkgever om inspiratie op te doen over de kansen en mogelijkheden van zij-instroom.

Inspiratie voor werkgever én overstapper

Nu we live zijn, willen we je uitnodigen om eens een kijkje te nemen. Waarom? Om op een laagdrempelige manier alles te weten te komen over werken in de techniek. Of je nu als overstapper op zoek bent naar een nieuwe baan, of als werkgever geïnspireerd wil raken, op jouwstapintechniek kunnen beiden terecht. 

Echte verhalen van echte mensen

Ben je geïnteresseerd om te werken in de techniek? Laat je dan inspireren door échte verhalen van overstappers, die jou zijn voorgegaan zoals Claudia: zij gaat met zoveel meer plezier naar haar werk, dat ze liever 20 jaar geleden al had willen overstappen! Of leer Jason kennen: hij ervaart na zijn overstap van de horeca naar de techniek als installateur zonnepanelen meer vrijheid dan ooit! Twijfel je nog om de overstap te maken? Op de site kun je een test doen om te ontdekken of techniek ook iets voor jou is. Vind tot slot diverse baankansen om eens in rond te neuzen, of een contactformulier om te sparren met één van onze loopbaan coaches. We helpen je graag met je volgende stap. 

Nieuwe vakmensen aantrekken én behouden

Ben je werkgever? Op onze website bestaat niet alleen de mogelijkheid om vacatures te delen, maar ook vind je een handig stappenplan om nieuwe en gedreven vakmensen aan te trekken én te behouden. Mensen met volop kwaliteiten en levenservaring, die dat stapje extra willen zetten en openstaan voor nieuwe dingen. Wij helpen je graag, download onze handige brochure online of contact ons via de site direct via tel. 06 31 75 73 39. 

Zien we je snel? Ga naar www.jouwstapintechniek.nl