Lancering podcast ‘Ondernemerschap in de techniek’

Mooi nieuws waar we trots op zijn: op 31 mei lanceren we een nieuwe podcastserie, genaamd: ‘Ondernemerschap in de techniek’. In een tijd met een oplopend tekort aan goed technisch personeel, moeten we met steeds minder mensen meer doen. Om elkaar te vinden, triggeren en inspireren mee te blijven bewegen met de snel veranderende markt gaan we met deze podcast van start. Een podcast waarvan maandelijks op iedere laatste vrijdag van de maand een nieuwe aflevering verschijnt, met als doel: inspiratie door en voor ondernemers!

Persoonlijke drijfveren

In lijn met de uitdagingen én kansen binnen de technieksector praat Tom Vaessen in iedere aflevering samen met ondernemers en professionals over hun persoonlijke drijfveren die zorgen voor de drive om te ondernemen. Natuurlijk komt ook een blik op de toekomst aan bod: welke speerpunten zijn er, wat verdient focus. En met name: hoe behoud je jouw ondernemerszin? Het centrale thema is elkaar blijvend inspireren. Zodat we van elkaar leren, en elkaar in beweging zetten én houden!

Goeie Gast

Samen met Wilfred van Hout – Regiomanager Bedrijven bij Wij Techniek, is in aflevering 1 ‘Goeie Gast’ Martijn Verspeek aan het woord. Hij is eigenaar van Installatiebedrijf Verspeek en vertelt onder andere over zijn jeugddroom, uitdagend personeelsbeleid en de gevolgen van digitalisering op zowel werkzaamheden als werkplezier.

Dus… Leg je headphone of airpods maar klaar! Houd onze social media in de gaten op vrijdag de 31e en laat je inspireren!