‘Leren van Elkaar’-kring: jouw inspiratiebron voor de toekomst!

Op 15 en 16 mei 2024 zette Techniekcoalitie Brabant een baanbrekende stap met de allereerste ‘Leren van Elkaar’-kringen. De focus: instroom van personeel.

Bij Hydroscope in Breda brak HR-manager Sylvia Kradolfer direct het ijs met haar unieke kennismakingskaarten. In Valkenswaard nam eigenaar Martijn Verspreek ons mee in zijn bijzonder bedrijfsverhaal bij Installatiebedrijf Verspeek. Hier zijn geen klanten of medewerkers, alleen fans!

Deze dagen waren een explosie van inspiratie en interactie. Ward Bruininks (HR-manager Simulpars) vatte het perfect samen: “In een ontspannen sfeer ontdekten we dat er nog genoeg van elkaar te leren valt! Dit is hét begin van een rijke inspiratiebron die onze sector nog mooier maakt.” Monique Kersten (Manager Mens & Organisatie Kersten Hulpmiddelen) sloeg de spijker op z’n kop: “Als mensen intrinsiek gedreven zijn, werken ze met passie en stralen ze dit uit naar anderen.” Maar, hoe houden we die instroom van talent op gang? Dat wordt een boeiend onderwerp voor de volgende sessie.

Doe mee met de volgende ‘Leren van Elkaar’-kring
Ben jij klaar voor een golf vol nieuwe inspiratie voor instroom van personeel? Wil je jouw ervaringen delen met andere technische bedrijven en geïnspireerd raken door innovatieve oplossingen? Mis dan de volgende ‘Leren van Elkaar’-kring niet! Het is jouw kans om in slechts 2,5 uur tijd een schat aan kennis en connecties op te doen.
Geef alvast je gegevens door, zodat wij je op de hoogte kunnen houden via dit formulier.