Actueel aanbod

Ontwikkelkansen techniekcoalitie

Innovatietraject

Wil jij kosteloos ondersteuning bij het vormgeven of uitvoeren van een ontwikkelplan, zodat jouw bedrijf en medewerkers klaar zijn voor de toekomst? Bekijk alle mogelijkheden.

Lees verder »

Ontwikkelkansen partners

Zoek jij werknemers?

Heb je een openstaande vacature? Wij zoeken graag mee naar de juiste kandidaat en informeren je over zij-instroom, doorstroom, scholingsmogelijkheden en subsidies.

lijnen-wit-02

Ik ben ondernemer in de techniek

Breng je bedrijf in beweging
Technische bedrijven in Brabant hebben vaak goed gevulde orderportefeuilles. Daar staat tegenover dat goed opgeleid personeel schaars is. Met minder mensen moeten we meer doen. Innovatie is nodig, omdat de markt verandert. Door samen te investeren in het ontwikkelen van mensen en teams, maken we het bedrijf toekomstbestendig. Techniekcoalitie Brabant steunt ondernemers op een praktische manier. Zo bieden we bijvoorbeeld ondersteuning bij het uitvoeren van jouw innovatietraject. Of kan je aan de slag met het systematisch inwerken van personeel via online leeromgeving oZone.

Ervaringsverhalen & Nieuws

Van techneut naar ondernemer

Samen begonnen ze als techneuten op de werkvloer: Bart Koolen en Jeroen Maas, eigenaren van Komatech Machinebouw. Inmiddels hebben ze zes man in dienst, werken ze met zzp’ers en blijft de vraag naar werk groeien. “Dan heb je ineens écht een onderneming. Maar, wat nu?”

Lees verder »

Terug ’thuis’ in de techniek

Het tekort aan vakmensen binnen de techniek is groot. Er is niet één oplossing. Zij-instroom kan bedrijven een mooie kans bieden. Zo keert Cemal na vele jaren terug naar zijn ‘eerste liefde’: de techniek.

Lees verder »

Techniekcoalitie breidt uit!

We hebben goed nieuws! We breiden het werkgebied van Techniekcoalitie uit naar heel Brabant. Ook gaan we nu binnen de techniek aan de slag met de bouw. Met ondersteuning vanuit de provincie Noord-Brabant blijven we bouwen aan een sterke technieksector. Door te investeren in blijvende ontwikkeling van ondernemers, hun medewerkers en werkzoekenden.