x
Podcast banner

Beluister nu de nieuwste aflevering van onze podcast 'Ondernemerschap in de techniek'!

Actueel aanbod

Ontwikkelkansen techniekcoalitie

Innovatietraject

Wil jij kosteloos ondersteuning bij het vormgeven of uitvoeren van een ontwikkelplan, zodat jouw bedrijf en medewerkers klaar zijn voor de toekomst? Bekijk alle mogelijkheden.

Lees verder »

Onderwijs 

Het verbeteren van de onderlinge samenwerking staat centraal. Om zo tot een totaal onderwijsaanbod voor de Brabantse technieksector te komen, voor leerlingen, werkenden en zij-instromers.

Lees verder »

Slimste Idee in de Techniek 

Het ‘Slimste Idee in de Techniek’ is een initiatief dat medewerkers uitnodigt om bij te dragen aan innovatie op de werkvloer. Eind maart is de aanmoedigingsprijs uitgereikt aan de enthousiaste winnaar: De Rooy. Wij doen er alles aan om later dit jaar een tweede editie te organiseren. Hou onze socials en website hiervoor in de gaten.

Lees verder »

Ontwikkelkansen partners

Zoek jij werknemers?

Heb je een openstaande vacature? Wij zoeken graag mee naar de juiste kandidaat en informeren je over zij-instroom, doorstroom, scholingsmogelijkheden en subsidies.

lijnen-wit-02

Ik ben ondernemer in de techniek

Breng je bedrijf in beweging
Technische bedrijven in Brabant hebben vaak goed gevulde orderportefeuilles. Daar staat tegenover dat goed opgeleid personeel schaars is. Met minder mensen moeten we meer doen. Innovatie is nodig, omdat de markt verandert. Door samen te investeren in het ontwikkelen van mensen en teams, maken we het bedrijf toekomstbestendig. Techniekcoalitie Brabant steunt ondernemers op een praktische manier. Zo bieden we bijvoorbeeld ondersteuning bij het uitvoeren van jouw innovatietraject. Of kan je aan de slag met het systematisch inwerken van personeel via online leeromgeving oZone.

Ervaringsverhalen & Nieuws

Jouwstapintechniek.nl is online

Op donderdag, 2 november 2023 was het zover! De website jouwstapintechniek.nl werd gelanceerd: een online ontmoetingsplek voor zowel overstapper als werkgever om inspiratie op te doen over kansen en mogelijkheden van zij-instroom.

Lees verder »

Traject hybride techniekopleider 2023 van start

Met volle aandacht bij de les. Zo begonnen 18 technische vakmensen op donderdag 5 oktober 2023 aan hun eerste cursusavond van het traject ‘hybride techniekopleider’. Het komende jaar leren zij hoe ze hun praktijkkennis en -ervaring kunnen overdragen aan hun (toekomstige) techniekcollega’s.

Lees verder »