Ontdek jouw toekomst op de Dag van de Techniek

Op De Dag van de Techniek kun je kennis maken met alles rondom techniek. Van leuke beroepen tot interessante weetjes. Het is speciaal bedoeld voor iedereen die techniek ook zo fantastisch vindt!

Kom op zaterdag 17 juni van 10.00 – 16.00 uur naar de stand van Techniekcoalitie Brabant en maak kennis met arbeidsmarktcoach Anja van Bladel. De toegang is gratis! Je vindt de stand van Techniekcoalitie Brabant bij Durendael, Van Kemenadelaan 5 in Oisterwijk.
Vanuit de Dag van de Techniek is het ook mogelijk om een tour langs alle bedrijven en standhouders te krijgen. Ga in dat geval naar het verzamelpunt op het terrein van Swietelsky, Laarakkerweg 11 te Oisterwijk.

Techniekcoalitie Brabant staat voor 10.000 bedrijven in de Bouw, Metaal, Metalektro en de installatiebranche. Als arbeidsmarktcoach haalt zij vacatures geschikt voor zij instromers op bij deze bedrijven en aan de andere kant spreekt zij kandidaten die de stap naar techniek willen maken of uit de techniek komen maar in een andere keuken willen werken binnen de techniek.

Zij luistert naar iedere kandidaat wat zijn of haar wens is. Waar wordt iemand blij van? Wat zijn sterke punten van een kandidaat? Wat is iemand aan het doen als hij of zij de tijd vergeet? Welk beroep hoort daar dan bij? Welk bedrijf zit dan op jou te wachten? Hoe ziet jou cv eruit?

Kijk voor meer informatie en het complete programma op de website van de Dag van de Techniek.