Ontmoet Annouk van Es

Hallo allemaal,


Deze maand aan mij de vraag mezelf aan jullie voor te stellen… Nou daar gaat ie dan, de ‘Pionier van Brabant’! Als trotse programmamanager van de Techniekcoalitie Brabant (TCB), ben ik vast geen onbekende naam voor jullie. Maar nu is het tijd om jullie ook iets te laten zien van de andere kanten van mijn leven, zowel professioneel als privé.


Naast mijn betrokkenheid bij TCB, stort ik me met evenveel passie in andere projecten, zoals de dynamische wereld van zorg en welzijn, en de dynamiek van de Veiligheidsregio Rotterdam. Of ik nu in de rol van programmamanager stap, een businesscase voor een eigen academie in de zorg en welzijn ontwikkel, of organisaties help met de implementatie van een AFAS ERP-pakket, mijn agenda is een kleurrijk avontuur.


Maar tussen ons gezegd, mijn hart klopt het hardst voor TCB. Het is de plek waar mijn energiebronnen maximaal geladen zijn. Hoe geweldig is het om bij te dragen aan onze gemeenschappelijke doelen en de banden met partners in de regio te versterken?


En wanneer ik niet aan het werk ben? Nou, dan vind je me in mijn knusse, pittoreske huisje uit 1904 in Alphen aan den Rijn. Mijn kinderen zijn al uitgevlogen, maar ik ben nu “oma Nouky” voor twee schattige kleinkinderen. Samen bouwen we aan fantastische herinneringen, en ze zijn net zo dol op ‘bouwen’ en technisch knutselen met LEGO als ‘oma Nouky’. Daarnaast ben ik een rasecht familiemens, wat betekent dat ik veel tijd besteed aan dierbare momenten met mijn geliefden.


Maar er is nog meer natuurlijk! Naast mijn werk en mijn rol als mama en oma, ben ik een echte sportfreak. Elke ochtend begin ik heel vroeg vol energie met trainen met gewichten en mezelf in het zweet werken op mijn ‘bowflex’. In de zomer trek ik eropuit met mijn racefiets en geniet ik van heerlijke lange wandelingen. En laten we eerlijk zijn, een gezellig drankje en hapje op een terrasje sla ik ook nooit af!


Dus ja, ik ben een bezig bijtje, barstensvol energie. En deze energie komt volledig tot uiting in mijn werk voor de TCB. We bouwen bruggen, realiseren onze ambities, en werken aan een duurzame toekomst voor TCB. Dat doen ik natuurlijk niet alleen! We doen dit als een hecht team in samenwerking met de penvoerders Onno en Anke aan onze zijde.


Wat mij betreft een succesformule die smaakt naar meer.