Persoonlijke begeleiding en loopbaanadvies

FNV Metaal Duurzame Inzetbaarheid biedt je de mogelijkheid voor een individueel loopbaangesprek. Tijdens dit gesprek gaan we in op je individuele loopbaanvragen. Zo kan je bijvoorbeeld je cv laten checken of bekijken welke stappen je kunt zetten in je loopbaan. Zowel leden van de vakbond als niet-leden kunnen van deze service gebruik maken. Bekijk alle mogelijkheden op de website van FNV Metaal.

Ben je je baan kwijt of word je ontslagen? Ook dan begeleidt en adviseert FNV Metaal je in de zoektocht naar een nieuwe baan.

Ook Loopbaan FNV Werken aan Werk ondersteunt je hierin. In een persoonlijk traject ontdek je wat bij je past, ontwikkel je sollicitatievaardigheden en leer je handig naar werk zoeken. Een trajectadviseur van de FNV begeleidt je daarbij. Deze adviseurs werken op FNV vakbondshuizen in heel Nederland en als je lid bent van de FNV is hun begeleiding is kosteloos

Techniekcoalitie breidt uit!

We hebben goed nieuws! We breiden het werkgebied van Techniekcoalitie uit naar heel Brabant. Ook gaan we nu binnen de techniek aan de slag met de bouw. Met ondersteuning vanuit de provincie Noord-Brabant blijven we bouwen aan een sterke technieksector. Door te investeren in blijvende ontwikkeling van ondernemers, hun medewerkers en werkzoekenden.