Samen bereik je meer

Techniekcoalitie Brabant draait op volle toeren. Even op een rijtje: 

  • 96 innovatietrajecten;
  • 17 E-learnings op de werkvloer;
  • 55 HTO’ers opgeleid en in opleiding;
  • 44 Zij-instromers zijn begeleid;
  • Jouw Stap in Techniek’ is live gegaan én we hebben het overgrote deel van ons Brabantse techniek onderwijs in kaart gebracht.

Reden te meer om hier met z’n allen eens op terug te kijken. Dinsdag 23 januari is daar dan ook een uitgelezen mogelijkheid voor. Dan organiseren we onze bijeenkomst “Team in Techniek”, speciaal voor ondernemers en leidinggevenden in techniek. Dit belooft een geweldige middag te worden met niemand minder dan Jacco Vehaeren als spreker en Anne-Marie Fokkens als presentator. Reserveer jouw plek snel HIER

Naast deze bijeenkomst is sinds kort ook de inschrijving voor het ‘Slimste idee in de techniek’ gestart. Medewerkers nodigen we uit om proactief bij te dragen aan innovaties binnen de organisatie, met als doel samen toekomstbestendig te zijn én te blijven. Dus ken jij, heb jij of weet jij een idee? Lees verderop in deze nieuwsbrief hoe jij deze met ons kunt delen. De 3 beste ideeën zullen ondersteund worden in de uitvoering met een maximaal bedrag van € 10.000 (winnaar), € 6.500 (tweede prijs) en € 3.500 (derde prijs).

Wat hebben we veel bereikt het afgelopen jaar. En we gaan absoluut op deze voet verder in 2024. Samen staan we voor grote uitdagingen. Als bedrijven in de bouw, installatie, metaal en metalektro worden we geconfronteerd met een snel veranderende marktvraag en verschillende technologische innovaties. Van energietransitie tot digitalisering. Dit vraagt om een blijvende ontwikkeling van ons allemaal: als ondernemer, werknemer en opleidingsinstituut. In verbinding met elkaar kunnen we veel bereiken. Op naar 2024, wij gaan ervoor! Bouw jij ook (weer) mee?