Dit zijn ze:
onze specialisten!

Wie zou jij willen inzetten voor 40 uur advies en ondersteuning op maat?

Pepijn Louisse

pepijn@aanpakkers.net
06 51 44 96 19

Hoofdthema's

- Cultuur, leiderschap en HR
- Strategie

Waarom kies je voor Aanpakkers?
Jouw organisatie wil het beste uit de medewerkers halen. Je wilt hen versterken op thema’s als leiderschap, samenwerking of vitaliteit.

Aanpakkers gelooft in het creëren van eigen verantwoordelijkheid, en geeft hiervoor handvatten. Praktisch en op een manier die aansluit bij de praktijk(ervaring) van de medewerkers.

Jouw organisatie:

 • heeft meer dan 25 medewerkers.
 • is actief in sectoren als afval, zorg, groenvoorziening, scheepsbouw, bouw, industrie en productie.

Gijsbert van Asten

asten@spartners.nl
06 57 57 47 18

Hoofdthema's

- Cultuur, leiderschap en HR
- Strategie

Waarom kies je voor SpartnerS?
Jouw organisatie is toe aan (interne) verandering. Je wilt advies hoe je verbeteringen daadwerkelijk en vooral blijvend voor elkaar krijgt.

SpartnerS bekijkt elke situatie individueel, vanuit een strategietraject of een procesverbeteringstraject. Waarbij zij ondersteuning bieden aan jouw medewerkers, zodat zij al doende leren en zich ook eigenaar voelen van de veranderingen.

Jouw organisatie:

 • heeft meer dan 25 medewerkers.
 • is werkzaam in de maakindustrie, productie of service/dienstensector die gelieerd is aan de productie- en maakindustrie

Ielse Lohuis

lohuis@pkm.nl
06 53 28 98 43

Hoofdthema's

- Cultuur, leiderschap en HR
- Strategie

Waarom kies je voor PKM?
Jouw organisatie wil voorbereid zijn op verandering. Door te kijken naar de opbouw, groei, optimalisatie, efficiency en cultuurveranderingen. Om zo risico’s en kansen in jouw bedrijf te beheersen of te benutten. Maar ook om het resultaat van de bedrijfsvoering te verbeteren.

PKM hanteert een op maat gemaakte aanpak, met onder meer strategiesessies, persoonlijke profielanalyses, inzetbaarheidsmanagement, vaststellen van leerpaden en onderzoek naar competenties/taken.

Jouw organisatie:

 • heeft tussen de 5 en 150 medewerkers.
 • is een mkb metaal- of technisch bedrijf.

Hans Ras

hras@ydo.eu
06 51 96 60 15

Hoofdthema's

- Strategie

Waarom kies je voor Ydo?
Jouw organisatie is toe aan een professionaliseringslag. Je wilt het idee achter jouw organisatie helder krijgen en je eigen maken. Om jouw organisatie én mensen verder te ontwikkelen.

Ydo focust zich op jouw organisatiestrategie. Vanuit het ondernemersperspectief of het HR-perspectief. Denk aan merkidentiteit, ontwikkelplannen, verkoopconcepten, leiderschap en de werkwijze van de medewerkers. Zo geef je niet alleen jezelf en jouw medewerkers helderheid en duidelijkheid. Ook zorg je voor flexibiliteit naar je klanten en opdrachtgevers.

Jouw organisatie:

 • heeft minder dan 100 medewerkers
 • is klantspecifiek. Denk aan machinebouw, paneelbouw, industriële automatisering, OEM-sector, scheeps- en jachtbouw of projectmatige installatietechniek.

Maarten Schellekens

maartenschellekens@welder.nl
06 29 00 35 08

Hoofdthema's

- Cultuur, leiderschap en HR
- Marketingcommunicatie

Waarom kies je voor WELDER?
Jouw organisatie is klaar voor een modern personeelsbeleid. Je wilt als bedrijf investeren in de vitaliteit, betrokkenheid en duurzame inzetbaarheid van de medewerkers.

WELDER zorgt voor één medewerkersapplicatie, op basis van alle cruciale aspecten uit jouw employee journey. Van inwerkprogramma tot exit-analyse en van moderne gesprekscyclus tot community building.

Jouw organisatie:

 • heeft meer dan 50 medewerkers.
 • is een B2B-bedrijf met meerdere vestigingen of waarbij de meeste medewerkers in de buitendienst werkt.

Jannie Takkebos

j.takkebos@janz.nl
06 13 54 69 96

Hoofdthema's

- Cultuur, leiderschap en HR

Waarom kies je voor JANZ.?
Jouw organisatie is klaar voor duurzame verandering. Je wilt jouw bedrijf ontwikkelen tot een veerkrachtige, lerende organisatie die oog heeft voor haar mensen.

JANZ. werkt altijd integraal door hun expertises op het gebied van leiderschap, cultuur en bedrijfskunde te combineren. Met de huidige bedrijfsstrategie als vertrekpunt, en een pragmatische insteek: je doet wat op dat moment nodig is om jouw bedrijf naar een volgende stap te brengen.

Jouw organisatie:

 • heeft minder dan 100 medewerkers.
 • is een mkb-bedrijf in de ‘praktische’ sector. Denk aan de technische sector, groen-, grond- & infrasector of de bouwsector.

Wil je jouw bedrijf verder ontwikkelen?