Team in Techniek 23 januari: Met jouw vakmensen de wedstrijd blijven winnen

Wil je blijven scoren? En wil je een aantrekkelijk, toekomstbestendig bedrijf blijven? Durf dan anders te denken en doen. Voor jezelf, voor je bedrijf én team. Kom samen in beweging tijdens het event ‘Team in Techniek’. Met sprekers als topsportcoach Jacco Verhaeren en tv-presentatrice Anne-Marie Fokkens.

Game, set, match
Ontdek hoe je met minder mensen meer kan bereiken.

  • Hoe kom ik aan nieuwe vakmensen?
  • Hoe blijf ik een aantrekkelijke werkgever?
  • Hoe versterk ik mijn bedrijf met een goede marktstrategie?
  • Hoe zet ik in op behoud van kennis en blijven we ontwikkelen?

Laat ons jou inspireren met slimme tips en oplossingen!

Ben jij een ondernemer of leidinggevende in de techniek? Meld je aan voor Team in Techniek!

Dinsdag 23 januari 2024 | vanaf 15.00 uur
Locatie: Maaspoort Den Bosch