Coach / Docent Elektrotechniek (TT127) (0,6-1fte) (TT126)

Weet jij onze studenten binnen de gebouwde omgeving op te leiden tot echte vakmensen? Ben jij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen de elektrotechniek?
Lees dan snel verder! 

Wat ga je doen?

Met jouw brede kijk op elektrotechniek en maatschappij weet jij onze studenten op te leiden tot echte vakmensen. Jouw moderne kijk op de toekomst van elektrotechniek, breng jij over in ons klaslokaal aan studenten van de bouwopleidingen. Je leert onze studenten bijvoorbeeld hoe zij elektrotechnische problemen kunnen oplossen. Van het analyseren en/of maken van een tekening tot aan de daadwerkelijke ingebruikstelling.
Omdat we echte vakmensen opleiden ben je nauw verbonden met het bedrijfsleven. Je bent een belangrijke speler in de keten en daardoor van toegevoegde waarde voor de installatiebranche . Je zorgt dat er deskundige en zelfbewuste mensen in sector instromen die iets kunnen betekenen voor de bedrijven in de regio.

Naast coach en docent, ben je onderdeel van een platform, in het vakgebied van klimaatpositief en circulair bouwen, voor interdisciplinair praktijkonderzoek en kennisuitwisseling met impact voor onderwijs én bedrijfsleven.
In die rol ben je één dag bezig met:

Het onderzoeken en uitvoeren van innovatieve projecten in de regio met en bij bedrijven, gemeenten, andere opleidingsinstituten en studenten (vmbo/mbo/hbo)
Ben je onderdeel van interdisciplinaire teams/leergemeenschappen middels proefopstellingen zoals; livinglabs en fieldlabs;
Daarbij  deel je  kennis en ervaring op het gebied van;
o energietransitie en elektrotechniek;,
o milieu en veiligheid,
o nieuwe wet en regelgeving zoals bijvoorbeeld het wettelijke norm NEN1010,
o social en maatschappelijke vraagstukken (Klimaatadaptief, (bijna)energieneutraal en omgevingsbewust bouwen).
Het ontwikkelen en opzetten nieuwe opleidingsprogramma’s en flexibele leerroutes die waarde toevoegen voor de gehele bouw en elektrotechnische keten, de leefbaarheid in de regio en de maatschappij.


En één dag in de week ben je bezig met:

Het begeleiden van challanges voor vmbo-, en vo-studenten;
Onderwijsontwikkeling in het netwerk “sterk techniek onderwijs” in samenwerking met vmbo en mbo;
Diverse samenwerkingsprojecten tussen overheid en bedrijfsleven in relatie tot de energie-, en grondstoffentransitie.

Je bent werkzaam voor onze locaties in Breda en/of Bergen op Zoom in een inspirerende, praktijkgerichte omgeving waarin onderwijs en het bedrijfsleven samenwerken.

Wie ben jij?

Je hebt je deskundigheid opgedaan op het gebied van installatietechniek in zowel de woning- als utiliteitsbouw, industrie en/of in de infratechniek (gas-, water en warmtedistributie). 
Je bent van nature positief en nieuwsgierig ingesteld, je ziet het werk wat er ligt en bent gedreven. Je bent zelfbewust ontwikkelingsgericht. Niet alleen op de ontwikkeling van jouw studenten, maar ook op de ontwikkeling van jezelf als professional.
Je kan doelen formuleren en deze omzetten in concrete resultaten. Je legt makkelijk contact en weet mensen te (ver)binden en te motiveren.

Onze ideale kandidaat heeft ook nog kennis van: 

Hernieuwbare energie, warmtepompen, zonnepanelen etc
BIM (management en/of uitvoering)
Ingebruikstelling en/of programmeren (woning, utiliteit en/of industrie)
Werkvoorbereiding en/of (3D) tekenen
Office 365 (bovengemiddeld)

Coach en motivatie vaardigheden

 

Verder heb je:

Een tweede graads bevoegdheid of PDG. Heb je deze niet dan ben je bereidt om deze te behalen;
De passie om je in te zetten voor een betere (duurzamere) leef en werkomgeving.

Wat bieden wij?

Curio is een organisatie volop in ontwikkeling. Ook onze medewerkers krijgen de mogelijkheid om hun kwaliteiten te ontwikkelen. En om mee te denken over en werken aan onderwijsinnovaties. We maken dit mogelijk door te zorgen voor een cultuur waar “liefde voor leren” ruim baan krijgt. Via onze Curio academie zijn er meer dan 100 cursussen, trainingen en workshops beschikbaar om jezelf een loopbaan lang te blijven ontwikkelen.
Daarnaast bieden wij:

Salaris maximaal €4.930;
Vakantiegelduitkering 8% van het jaarsalaris;
Eindejaarsuitkering 8,33% van het jaarsalaris;
Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals; een thuiswerkregeling en een bijdrage in de (aanvullende) ziektekostenverzekering;
Goede pensioen opbouw bij ABP;
Loopbaan lang ontwikkelen met onze Curio Academie.

Wie zijn wij?

Binnen het domein techniek en gebouwde omgeving leidt Curio studenten op tot zelfstandige vakmensen die nieuwgierig zijn naar de (gebouwde) wereld om hen heen. Die nadenken over duurzame en efficiënte oplossingen.
We leveren daarmee goed opgeleide mensen af die klaar zijn om tijdens hun loopbaan juiste keuzes te maken.
We binden en verbinden studenten, ouders, bedrijfsleven en medewerkers.

Wat vragen wij?

Als je bij ons komt werken moet je volgens de wet een originele en geldige Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) inleveren. Geldig betekent niet ouder dan zes maanden en de VOG moet bedoeld zijn voor het specifieke screeningsprofiel Onderwijs.
Zonder een geldige VOG kun je niet van start!

Klik hier voor meer informatie over de VOG.

Toelichting op sollicitatieprocedure

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Solliciteer dan via de knop ‘Solliciteren’. Je motivatiebrief met CV (in pdf-formaat) kun je richten aan Bart Vanlaerhoven, Onderwijsmanager.