x
Podcast banner

Beluister nu de nieuwste aflevering van onze podcast 'Ondernemerschap in de techniek'!

Docent PIE

Ben jij een enthousiaste en gedreven docent PIE of iemand met twee rechter handen in (installatie)techniek en/of in elektra en vind je het een uitdaging om jouw vakkennis over te brengen aan de leerlingen van Vakcollege Eindhoven, één van de Parmant Scholen? Dan komen wij graag met jou in contact, want jij maakt morgen mooier! 

Wij zijn op zoek naar een docent/instructeur PIE (produceren, installeren en energie) 0,7 – 1,0 fte 

Wat ga je doen

Je zorgt samen met professionele en zeer betrokken collega’s voor passend, kleurrijk en actueel onderwijs in een veilig, inclusief en kansrijk klimaat voor elke leerling. Je laat leerlingen zichzelf zijn en stimuleert hen op hun eigen niveau.

Drie redenen waarom deze vacature iets voor jou is

1. Je leert leerlingen vaardigheden die nodig zijn om een echte vakman of vakvrouw te worden.
2. Jouw team staat zelf aan het roer van de schoolontwikkeling en samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor onderwijs en begeleiding aan de aan jouw team toegewezen leerlingen.  
3. Je werkt in een modern schoolgebouw dat helemaal is ingericht voor onze onderwijsaanpak.

Wat vragen wij van jou

Je bent bij voorkeur in het bezit van een passende 2e graads onderwijsbevoegdheid of bent bezig deze te behalen. Je hebt affiniteit en enige ervaring met onze doelgroep. Daarnaast ben je creatief en oplossingsgericht, je schakelt moeiteloos tussen verschillende didactische werkvormen. 

Je bent in staat zelfstandig te werken, maar je voelt je tegelijkertijd onderdeel van een team en draagt bij aan een goede teamsfeer. Je bent enthousiast om het onderwijs binnen onze school te ontwikkelen. Wij vinden het belangrijk dat je zelf eigenaar bent van je persoonlijke ontwikkeling en eigen loopbaan.

Wat bieden wij jou

Goede ondersteuning.
Voldoende mogelijkheden om jezelf te ontplooien.
Wij dragen zorg voor je bijscholing op maat.
Je ontvangt een salaris in salarisschaal LB (CAO-VO), met een maximum van 4.573 bruto per maand en veel aantrekkelijke aanvullende arbeidsvoorwaarden zoals een extra arbeidsmarkttoelage, professionaliseringsbudget- en verlof en gunstige fiscale regelingen voor de aanschaf van onder andere een fiets, een mobile device of een museumjaarkaart. 
Een tijdelijke aanstelling van één jaar met uitzicht op een vast dienstverband.

Interessante baan?

Voor vragen kun je contact opnemen met de teamleiders van Vakcollege Eindhoven, Mitchell Anastacia of Ad Versmissen, telefonisch te bereiken op nummer 040-2114680 of via mail m.anastacia@parmantscholen.nl, a.versmissen@parmantscholen.nl.

Vakcollege Eindhoven 

Jij gaat het maken! 

Het Vakcollege Eindhoven is een innovatieve kleine, praktijkgerichte vmbo-school voor vakmensen, met een basis- en kaderberoepsgerichte leerweg en de vakmanschapsroutes ‘Techniek & Vakmanschap’ en ‘Mens & Dienstverlening’. Bij Vakcollege Eindhoven dagen we onze leerlingen graag uit, op weg naar hun vmbo-diploma én zelfs mbo-diploma. Want we kijken verder dan onze school en we zorgen dat iedere leerling bij ons praktijkgericht kan leren. Dat is onze missie. Dat doen we door aan te sluiten bij de eigen interesses en kwaliteiten van onze leerlingen en ons onderwijs aan te bieden in een kleine, veilige en gestructureerde leer- en werkomgeving. Waarbij praktijkgericht leren en gericht op vakmanschap centraal staan. En waarin we ze met plezier begeleiden in hun persoonlijke ontwikkeling, naar het perspectief als goed mens een plek te vinden in onze maatschappij. 

Vakcollege Eindhoven maakt deel uit van de landelijke organisatie voor vakcolleges. De school heeft een samenwerkingsverband met het Summa College (mbo) en bedrijven en instellingen uit de regio. Vakcollege Eindhoven is een Parmant School en biedt onderwijs aan ongeveer 350 leerlingen. 

Leer onze school kennen op onze website. Hier lees je ook meer over onze missie, visie en kernwaarden. 

Over Parmant Scholen

Jij maakt morgen mooi!

Dát is wat bij Parmant Scholen centraal staat. In onze visie, ons onderwijs en onze cultuur. Het is bovendien onze belofte aan onze leerlingen, docenten en medewerkers. Parmant Scholen is een organisatie met zes samenwerkende scholen, van praktijkonderwijs tot en met vwo. Onze scholen onderscheiden zich elk in hun eigenheid en doelgroep, maar delen een sterk besef van onze gezamenlijke cultuur en koers. Met professionele en zeer betrokken docenten, die samen zorgen voor passend, kleurrijk en actueel onderwijs in een veilig, inclusief en kansrijk klimaat voor elke leerling. Die leerlingen zichzelf laten zijn en stimuleren op hun eigen niveau. Hen inspireren tot keuzes waarmee onze leerlingen een positieve bijdrage aan de maatschappij gaan leveren, van nu en de toekomst. Waarmee ze hun dromen waar kunnen maken en zullen ervaren dat ze ertoe doen. Waarmee ze uitgroeien tot een ‘goed mens’.

Kijk op www.parmantscholen.nl als je meer wil weten over wie we zijn en waar we voor staan.