x
Podcast banner

Beluister nu de nieuwste aflevering van onze podcast 'Ondernemerschap in de techniek'!

Online voorlichting
Dinsdag 5 april
19.00-20.00 uur

Breng techniekleerlingen verder door het delen van jouw kennis en ervaring!

Werk je in de techniek en wil je graag daarnaast iets doen in of voor het technisch vmbo-onderwijs. Grijp dan nu je kans!

Als vakman of -vrouw ben jij als geen ander in staat om de vakmensen van de toekomst op te leiden en te enthousiasmeren. Als hybride techniekopleider leer je jouw kennis en ervaring te delen met jongeren en vakcollega’s. Zo draag je bij aan hun ontwikkeling. Je combineert je huidige baan met af en toe een gastles op school of een vast dagdeel een docent ondersteunen. Ook leer je hoe je (nieuwe) kennis overdraagt in het bedrijf waar je werkt.

Je begeleidt leerlingen bij hun stage binnen het bedrijf. Je onderhoudt contacten met scholen, haalt contacten aan voor het bedrijf en laat leerlingen kennismaken met de beroepspraktijk. Dat maakt het werk afwisselend. Daar profiteert ook je werkgever van. Als hybride techniekopleider ben je niet alleen een ambassadeur voor de techniek, maar ook voor het bedrijf.

“Als hybride techniekopleider leer je om met jouw kennis en ervaring nieuwe talenten te ondersteunen en collega’s te helpen bij hun ontwikkeling.”

Spreekt dit jou aan?

Vanaf september 2022 kun je deelnemen aan de opleiding hybride techniekopleider:

Heb je interesse in dit laagdrempelig opleidingstraject? Iedereen met ervaring in de techniek en een technische opleiding op mbo-niveau kan zich aanmelden!

SCHRIJF JE IN VOOR DE OPLEIDING