Online voorlichting
Dinsdag 5 april
19.00-20.00 uur

Breng techniekleerlingen verder door het delen van jouw kennis en ervaring!

Werk je in de techniek en wil je graag daarnaast iets doen in of voor het technisch vmbo-onderwijs. Grijp dan nu je kans!

Als vakman of -vrouw ben jij als geen ander in staat om de vakmensen vanĀ de toekomst op te leiden en te enthousiasmeren. Als hybride techniekopleiderĀ leer je jouw kennis en ervaring te delen met jongeren en vakcollegaā€™s. Zo draagĀ je bij aan hun ontwikkeling. Je combineert je huidige baan met af en toe eenĀ gastles op school of een vast dagdeel een docent ondersteunen. Ook leerĀ je hoe je (nieuwe) kennis overdraagt in het bedrijf waar je werkt.

Je begeleidt leerlingen bij hun stage binnen het bedrijf. Je onderhoudt contactenĀ met scholen, haalt contacten aan voor het bedrijf en laat leerlingen kennismakenĀ met de beroepspraktijk. Dat maakt het werk afwisselend. Daar profiteert ook jeĀ werkgever van. Als hybride techniekopleider ben je niet alleen een ambassadeurĀ voor de techniek, maar ook voor het bedrijf.

ā€œAls hybride techniekopleider leer je om met jouw kennis en ervaring nieuwe talenten te ondersteunen en collegaā€™s te helpen bij hun ontwikkeling.ā€

Spreekt dit jou aan?

Vanaf september 2022 kun je deelnemenĀ aan de opleiding hybride techniekopleider:

Heb je interesse in dit laagdrempelig opleidingstraject? Iedereen metĀ ervaring in de techniek en een technische opleiding op mbo-niveauĀ kan zich aanmelden!

SCHRIJF JE IN VOOR DE OPLEIDING

Techniekcoalitie breidt uit!

We hebben goed nieuws! We breiden het werkgebied van Techniekcoalitie uit naar heel Brabant. Ook gaan we nu binnen de techniek aan de slag met de bouw. Met ondersteuning vanuit de provincie Noord-Brabant blijven we bouwen aan een sterke technieksector. Door te investeren in blijvende ontwikkeling van ondernemers, hun medewerkers en werkzoekenden.