Meet and Match | bijeenkomst 7 maart 2024

We zijn allemaal op zoek naar talent in de techniek en de vijver waaruit we vissen is beperkt! Techniekcoalitie Brabant is tegen een initiatief aangelopen dat kan helpen om talent aan te trekken voor jouw bedrijf. De partners van ruim 23.000(!) expats die voor bedrijven in Brabant werken, zijn namelijk een heel interessante doelgroep. Ze zijn over het algemeen hoog opgeleid (zie informatie op onderstaande infographic) en bijna de helft heeft een technische (of IT) opleiding afgerond en dus affiniteit met techniek. En het mooie is dat ze op zoek zijn naar een baan! Ze spreken allemaal goed Engels en sommigen kunnen zich al goed uitdrukken in het Nederlands.

Wat is ons aanbod aan bedrijven:

  • Op 7 maart van 15.00 – 17.00 uur (inloop vanaf 14.30 uur) organiseren we een informatieve bijeenkomst en speeddates om ook gelijk een match maken!
  • Je kunt speeddaten met 30 interessante hoogopgeleide mensen die op zoek zijn naar een baan in de techniek en je vacatures voor de doelgroep bij ons aanleveren! We hebben ruimte voor ongeveer 10 bedrijven. Wij selecteren ze afhankelijk van de vacatures die jij ons stuurt.

Wat hebben wij van je nodig?

  • Een of meer vacatures die interessant zijn voor deze doelgroep
  • Je komst op 7 maart

Laat jij je verassen met een mooie match?

MELD JE AAN

Datum: donderdag 7 maart 2024 van 14.30 uur tot 17.00 uur. 
Locatie: Seats2meet Tilburg LocHal | Burgemeester Brockxlaan 1000 in Tilburg
Deze locatie is goed te bereiken met het OV en met de auto. Klik hier voor meer informatie over de bereikbaarheid en route.

Je kunt je aanmelden tot 26 februari. Na je aanmelding nemen wij contact met je op voor het aanleveren van je vacatures en je eventuele vragen.