Ontwikkelvouchers vanuit de vakbond

Valt jouw bedrijf onder de CAO Metaal & Techniek of de CAO Metalektro? En wil je jouw vakkennis en vaardigheden verder ontwikkelen? Vaak kun je dan gebruikmaken van een ontwikkelvoucher om zo (kosteloos) een opleiding, cursus of training te volgen tot een bedrag van maximaal € 1.500.

CAO Scholingsvoucher Metaal & Techniek

Deze scholingsvoucher is voor jou persoonlijk: jij bepaalt wat jij wilt leren. Denk aan een specifieke vakopleiding tot CAD-tekenaar, maar ook een cursus Excel en Engels. Gun jezelf de kans om te blijven werken aan je toekomst. Als werknemer in de Metaalbewerking kun je deze scholingsvoucher ter waarde van € 1.500 incl. btw aanvragen. 

Vraag de voucher aan bij FNVCNV of De UnieLet op: naar verwachting is het pas mogelijk om vanaf januari 2023 deze voucher aan te vragen.

Je hoeft geen lid te zijn van een vakbond om de scholingsvoucher Metaal & Techniek aan te vragen. 

CAO Scholingsvoucher Metalektro

Deze voucher is loopbaangericht. Je kunt hem gebruiken voor persoonlijke ontwikkeling, een coaching traject, assertiviteitstraining en (toekomstige) vakgericht ontwikkeling. Van een cursus lassen tot rijbewijs E achter B; het is allemaal mogelijk. Als werknemer in de Metalektro kun je deze scholingsvoucher ter waarde van € 1.500 excl. btw aanvragen (zolang de voorraad strekt; op is op). 

Vraag de voucher aan bij FNVCNV of De Unie

Je hoeft geen lid te zijn van een vakbond om de scholingsvoucher Metalektro aan te vragen.

Techniekcoalitie breidt uit!

We hebben goed nieuws! We breiden het werkgebied van Techniekcoalitie uit naar heel Brabant. Ook gaan we nu binnen de techniek aan de slag met de bouw. Met ondersteuning vanuit de provincie Noord-Brabant blijven we bouwen aan een sterke technieksector. Door te investeren in blijvende ontwikkeling van ondernemers, hun medewerkers en werkzoekenden.