x
Podcast banner

Beluister nu de nieuwste aflevering van onze podcast 'Ondernemerschap in de techniek'!

Schrijf je in voor de zij-instroomsessies

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Of ben je je baan kwijtgeraakt en wil je je laten omscholen naar een baan met werkzekerheid? Misschien is werken in de techniek iets voor jou! 

Volop kansen en uitdagingen
Technische installatiebedrijven zitten te springen om gemotiveerd personeel. Het barst van de kansen. Je begint meestal op uitvoerend niveau als (assistent)-monteur, monteur projecten of onderhoudsmonteur. Afhankelijk van je werkervaring en ambitie zijn er ook mogelijkheden om aan de slag te gaan als aankomend werkvoorbereider, accountmanager of planner. Je bent in onze sector altijd verzekerd van werk!

Maatwerk
Overstappen naar een nieuwe sector is spannend. Een goede motivatie en een duidelijk plan zijn de belangrijkste succesfactoren. Als jij gemotiveerd bent, denken we graag met je mee hoe jouw wensen en werkervaring passen bij de mogelijkheden in onze branche. We kijken naar technische om- en bijscholing, maar ook welke vaardigheden je kunt ontwikkelen om met vertrouwen en plezier aan de slag te gaan in de installatietechniek. Het is altijd maatwerk en begint bij wat jij kunt en wilt!

Schuif digitaal aan
Wil je weten wat wij jou te bieden hebben? Schuif dan aan bij een online zij-instroomsessie ‘Ontdek je kansen in de techniek!’. Je krijgt informatie over werken in de installatiebranche, over de projecten die er zijn om jou te ondersteunen bij jouw overstap en een werkgever vertelt over hoe zij met zij-instromers aan de slag zijn gegaan. Er is volop gelegenheid om vragen te stellen.

Schrijf je in voor de zij-instroomsessie, georganiseerd door Wij Techniek op:

• Dinsdag 7 februari (19.30 – 20.45 uur)

• Dinsdag 14 maart (12.00 – 13.15 uur)

• Dinsdag 4 april (19.30 – 20.45 uur)

• Dinsdag 9 mei (19.30 – 20.45 uur)

• Dinsdag 6 juni (12.00 – 13.15 uur)

• Dinsdag 4 juli (19.30 – 20.45 uur)

Deelname is gratis en er is plek voor maximaal 25 personen.

Meld je aan