Wat een energie tijdens Team in Techniek!

Volop in beweging, dat waren de deelnemers van ‘Team in Techniek’ vorige week. Van Haka, een ceremoniële dans met oerkreten, waarmee iedereen zijn of haar passie liet zien. Om meteen door te gaan naar de ‘do’s’ van ondernemers in het tafelgesprek met tv-presentatrice Anne-Marie Fokkens. 

In de workshops ging het vooral over slimmer werken, leren en nieuwe instroom. Waar de één op blind date gingg over het versterken van het bedrijf, ging de ander over-de-streep voor zij-instromers of leerde van de biologische evolutie.

Na een break gaf topsportcoach Jacco Verhaeren iedereen verfrissende inzichten uit de wereld van zwemkampioenen. Dat gaat altijd om de balans tussen het individu en het team, ook bij individuele sporten. Zonder elkaar kom je er niet! Ook niet in de techniek.

Tijdens de derde helft wisselden ondernemers ervaringen met elkaar uit onder genot van het streetfood diner. We denken dat deelnemers geïnspireerd zijn, want ons event kreeg een 8,1! We blijven samen in beweging, van techniekcoalitie tot ondernemer. Zodat je samen met je vakmensen én team de wedstrijd kan blijven winnen.